Lucky Ladys Charm

Lucky Ladys CharmOp deze site laten we de lezer kennis maken met enkele bekende video slot. Met online slots kan je veel geld verdienen. Zo ook met Lucky Ladys Charm. Met elk budget, groot of klein, kan er gespeeld worden. De speler heeft de keuze heeft om de inzet te veranderen van hoog naar laag of omgekeerd. Heeft u niet zo’n hoog budget om mee te spelen of wilt u eerst het video slot eens uitproberen? Dan is Lucky Ladys Charm uitermate geschikt niet alleen voor vrouwen maar ook voor de mannelijke speler kan het geluk brengen. De naam van het video slot komt vrouwelijk over maar dat is niet geheel waar! Juist door de vele win opties en de vele uitbetalingen maakt dit spel ook geschikt voor mannen. Als we het video slot bekijken dan is het een spel wat heel overzichtelijk is. De symbolen die hier gebruikt worden, sluiten nauw aan bij de achtergrond. Ook de bewegende beelden die over je scherm dansen zijn voorzien van de nieuwste technologie. Het Novomatic video slot Lucky Ladys Charm heeft 5 rollen die over 3 rijen verdeeld zijn. Dit gaat tezamen met 10 verschillende win lijnen die de speler zelf kan verhogen of verlagen, dit maakt het spel variabel. Want net als de win lijnen kan ook de inzet worden aangepast naar boven of beneden. Dit is nog niet alles want Lucky Ladys Charm heeft verschillende geluiden en grafische animatie beelden die perfect passen bij het geheel. Samen met de win elementen wordt het spelen op dit Novomatic slot wel heel erg spannend.

Winnen met Lucky Ladys Charm
Het spelen op Novomatic slots zorgt ervoor dat u diverse prijzen kan winnen. Niet alleen bij Lucky Ladys Charm maar ook bij andere spellen zoals Dolphins Pearl. Wat direct opvalt is dat er aan de lay-out en symbolen veel aandacht is besteed. Er zijn verschillende afbeeldingen op elkaar afgestemd. Elke afbeelding heeft zijn eigen waarde. Alle symbolen in dit spel hebben te maken met geluk. Zo zie je het klavertje vier en lieveheersbeestje, het konijnenpootje en het geluk muntje. Naast de mooie vormgeving heeft het spel ook verschillende win mogelijkheden zoals de wild en de scatter. Dit zijn features die ervoor zorgen dat de speler eenvoudig geld kan verdienen door de inzet en win lijnen zo af te stemmen dat het winnen geldprijzen binnen handbereik liggen. De blonde vrouw in Lucky Ladys Charm is de wild in dit spel. De functie van de wild is als het ware een vervanging van een ander symbool als dit een combinatie op een win lijn kan maken (met uitzondering van het scatter symbool) Een vergelijking met een joker in een kaart spel is al snel gemaakt. Een andere optie om geld te verdienen is het scatter symbool wat in dit spel de glazen bol is. Bij minimaal drie van deze afbeeldingen ontvang je 15 gratis spins, tevens zijn deze symbolen ook veel punten waard. Maar dat is niet het enigste….als je tijdens deze 15 spins credits verdient, dan worden deze punten ook nog eens verdrievoudigd. Bij Lucky Ladys Charm is de hoogte van de uitbetaling gerelateerd aan de inzet. Het is belangrijk om te weten dat de inzet gedurende de free spins niet kan verhoogd of verlaagd kan worden.

Verdubbeling van de gewonnen prijzen
Net als bij alle spellen van Novomatic is het mogelijk om je gewonnen punten te verdubbelen. Dit kan bij Lucky Ladys Charm door een keuze te maken voor de Gamble knop die zich onderaan het scherm bevindt. De speler kan een keuze maken en is geheel vrijblijvend. Het kan ervoor zorgen dat de credits in rap tempo verhoogd worden. De gamble functie heb je maar liefst 50% kans op verhoging. Maar let op de speler heeft ook 50% kans om te verliezen. Je moet hier echt een gok wagen. Dus ben jij diegene die dit durft en hou je van spanning? Dan is het zeker de moeite waard. Elk spel heeft een eigen gamble functie en kan per spel variërend zijn. Bij Lucky Ladys Charm is de gamble optie uitgevoerd in een kaartenspel. Door de juiste kleur te kiezen, waarbij de speler de keuze heeft tussen zwart en rood wordt je prijs verdubbeld. Heb je verloren dan keer je weer terug naar het spel. Heb je gewonnen dan kan je nogmaals de gok waren of de punten ophogen en kan je weer verder spelen. Wij weten dat alle informatie die op deze pagina veel is om te onthouden. Geen nood, Novomatic heeft een handige paytable gemaakt waar je tijdens het spelen direct kan zien wat de spelregels, win lijnen en de waarde van de symbolen zijn. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de gok wagen? Klik dan eens op één van de geselecteerde casino’s.